Scentsy Consulent Worden

Onze reden om Scentsy consulent te worden

Eenieder heeft zijn of haar eigen reden om Scentsy consulent te worden. In ons geval waren we echter op zoek naar een extra inkomsten, zodat we niet alleen ons zoontje alles kunnen bieden dat hij nodig heeft. Maar ook om gezellige dagjes uit te kunnen maken wanneer het ons uitkomt. Bovendien sprak Scentsy ons erg aan vanwege de veiligheid maar ook, omdat we van een heerlijke geur in huis en onderweg houden. Maar er is namelijk nog een reden. Scentsy is nog niet zo lang in Nederland te verkrijgen dus de markt licht nog open. Bovendien is Scentsy wereldwijd nummer 1 op de huisgeuren markt.

Welkom in ons team

Als nieuwe Scentsy consulent ben je van harte welkom in ons gezellige team. Of het alleen is of samen met je man, vrouw, zoon of dochter het kan allemaal. Bovendien staat er een speciale Facebookgroep voor je klaar met waardevolle tips. Zodat je een goede start van jouw Scentsy reis kan maken.

Waar komen de verdiensten als Scentsy consulent vandaan?

Ieder product in je Scentsy webshop is verbonden aan een bepaald aantal punten. Deze punten spaar je niet alleen maandelijks op door middel van eigen bestellingen maar ook als klanten via je Scentsy webshop bestellen. Aan het eind van de maand wordt de teller op nul gezet en je punten automatisch omgerekend in euro’s. Hieruit volgt dat het bedrag elke 10e van de maand uitbetaald wordt op je bankrekening of Scentsy account.

De commissie

Als nieuwe Scentsy consulent start je als Essentieel Consulent. Je ontvangt dan 20% van je omzet weer terug op je bankrekening of op je Scentsy account. Wanneer je in totaal 1000 punten hebt behaald kom je echter een stap hoger in het compensatieplan. Hieruit volgt dat je geen 20 maar 25% commissie voor de rest van je leven.

Extra verdiensten boven op de commissie

Het is echter mogelijk om een extra verdiensten boven op je commissie te verdienen. Zoals extra producten voor de helft van de prijs plus minimaal 10% aan shoptegoed. 

Ga goed van start

Om van start te gaan heb je een Scentsy starterskit nodig. In het pakket zit namelijk alles wat je nodig hebt om een goed start te maken van jouw Scentsy reis. 

Wil je meer weten over de Scentsy Starterskit of heb je hulp nodig bij het aanmelden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of maak gebruik van de WhatsApp functie.