Over ons

Wat leuk dat je er bent. En dat je de tijd neemt om meer over ons als Multi Scents te weten te komen.

Wij zijn Jeffrey en Samantha. In september 2017 zijn we trotse ouders geworden van een zoontje en wonen sinds november 2018 in het mooie Hoorn.

 

Jeffrey werkt in de Zaanstreek bij een fabriek als operator en Samantha heeft haar eigen kapsalon aan huis. Daarnaast runnen we dus Multi Scents, omdat we enige tijd opzoek waren naar een extra inkomen. Zodoende kunnen we niet alleen ons zoontje alles bieden wat hij nodig heeft maar ook gezellige dagjes er op uit wanneer we willen.

Jeffrey & Samantha - Multi Scents

Hoe we zijn gestart met Multi Scents als Scentsy consulent

We besloten om samen te werken met Scentsy, omdat Scentsy wereldwijd nummer 1 is op de huisgeuren markt. Echter, moesten we helaas wel een aantal maanden wachten, omdat Scentsy nog niet in Nederland te verkrijgen was.

 

Ongeveer twee maand voor dat Scentsy gelanceerd werd in Nederland. Konden we een zak vol met geurtesters bemachtigen. Zodoende konden we alvast lekker snuffelen aan de Scentsy geuren. Natuurlijk hebben we ook de mensen om ons heen gevraagd naar een eerlijke mening over de geuren. Daaruit volgde vele positieve reactie.

 

Op 16 oktober 2019 werd Scentsy dan eindelijk in Nederland gelanceerd en zijn we als een van de eerste Scentsy consulente in Nederland. In middels hebben we niet alleen vele warmers en geuren mogen leveren aan onze klanten. Maar ook een leuk team van consulenten weten op te zetten.

Ons team

We helpen en begeleiden onze teamleden om zijn of haar persoonlijke doelen te behalen. Echter, heeft Scentsy voor ieder nieuwe Scentsy consulent een leuke challenge. Door middel van deze challenge maak je een goede start met je Scentsy reis. Daarbij is het een challenge dat voor iedereen haalbaar is in verschillende gradaties. Bovendien geeft het ons een grote kick om het hoogst haalbare uit deze challenge te halen samen met onze nieuwe teamleden.  

Heb je vragen of wil je meer over ons weten?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of maak gebruik van de WhatsApp functie.